Месен пай от Тунис
Необходими продукти
  • • 500 г пилешко месо, нарязано на ситно
  • • 2 с.л. олио
  • • 1 глава лук, нарязан на ситно
  • • готово картофено пюре
  • • 2 бр. твърдо сварени яйца
  • • 2 бр. печени червени чушки
  • • 1 с.л. каперси
  • • 2 с.л. нарязани сушени домати
  • • 2 с.л. магданоз нарязан на ситно
  • • 1 с.л. подправка за пиле или подправки по избор
  • • 1/2 ч.л. чесън на прах
  • • 2 бр. яйца
  • • черен пипер
Начин на приготвяне
Олиото се загрява и в него се слагат лукът и месото. Разбъркват се, докато се зачервят. Прибавя се подправката за пиле. Отстраняват се от огъня. Готовото картофено пюре се смесва с лука и месото. Прибавят се нарязаните на ситно сварени яйца, чушки, сушени домати, магданоз, каперсите и чесънът. Яйцата леко се разбиват и се слагат в сместа. Пече се в намаслена тавичка около 30 минути на 190 С.
Рецептата е добавена от milniq на 27 Февруари 2009 г.
Източник: сп.Меню
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.